söndag 11 juli 2010

Veckan

Nu har resultaten från Varbergsloppet kommit upp. Visade sig att jag var 6:a på 34:59. Nöjd med det i värmen. Eftersom dom främsta från Solvikingarna var efteranmälda missade vi vinsten i lagtävlingen. Konstigt att man inte kan vara med i lagtävlingen när man är efteranmäld, men det är mycket som är konstigt i världen.

Blev inget långpass idag. 12 km bastu istället. Oj, vad varmt, var nog över 30 grader när jag var ute. Fick slita för att hålla 4:45 fart. Blev ett dopp i tjärnen på det.

Veckan summerades till 107 km där ungefär en tredjedel var hårdlöpning eller "kvalitet" som man säger. Ganska nöjd. Var lockande att dra ut idag och smälla av en 3-milare för att kunna summera en riktig mängdvecka, fast med värmen var det ändå inte så lockande, och kanske är det bättre att vara lite måttlig och inte springa sönder sig inför nästa vecka som förhoppningsvis ska bli bra den också.

2 kommentarer:

  1. Finns det några fördelar med att springa när det är varmt? Känns som all energi går åt till att kyla kroppen..

    SvaraRadera
  2. Mycket möjligt att det hade varit bättre att stannat hemma igår. Eller kanske bra att vänja sig vid värmen om den fortsätter.

    SvaraRadera