torsdag 12 augusti 2010

Tebax

Ok, nu tillbaka i träning. Tre dagars uppehåll krävde min infekterade slemsäck i armbågen av mig men idag kändes kroppen redo för träning. 20 km distans i VFF Speed blev det. 12 km i 4:00 fart i mitten, i relativt backig terräng. Kvavt i luften och kändes ganska tufft, så nog har sjukdomen tagit en bit av formen. Förhoppningsvis är jag tillbaka på några dagar. Nu ligger jag i sängen och känner mig helt färdig dock. Over.

4 kommentarer:

  1. Hej!
    Skulle bara säga hej och att jag precis hittade din blogg! (via badgear). Kul läsning! Roligt med en seriös minimalist-löpare! Själv har jag precis börjat...

    Ha d gött!

    SvaraRadera
  2. Du är snart tillbaka i god form igen ska du se...

    SvaraRadera
  3. Skönt att du är bättre! Jag sprang mitt första barfotapass igår. Det blev knappt en km på asfalt. Det var fantastiskt kul! En helt annan frihet än med skor. Kom in i tekniken ganska bra tror jag. Jag har så klart väldigt ont i vaderna idag ;). Sysselsätter du dig mycket med tåhävningar och sånt eller vänjer sig kroppen snabbt?

    SvaraRadera
  4. Nä, jag kör inga tåhävningar. Tycker man vänjer sig ändå. Fast jag blir fortfarande slut i vaderna efter längre pass barfota eller i fivefingers, som efter gårdagens 20 km i fivefingers, åtminstone om det går fort.

    SvaraRadera