tisdag 7 september 2010

Funderingar

Känner att jag har tränat på rätt så bra sista tiden och har gjort en del resultat som pekar mot att jag kan nå min måltid i Berlin. Vilodag igår på grund av 14-timmarsdag på sjukhuset. Fast det kanske var bra också, räknade bakåt att jag kört 16 dagar i sträck innan det. Idag blev det en lugn jogg på 12 km. Funderade då lite över det här med formtoppning och hur jag ska spetsa till formen så jag får ut max på maran. Kom inte fram till nåt.

4 kommentarer:

  1. Om du kommer på hur man ska göra så får du gärna berätta. Jag försöker också få till en topp med hjälp av trial & error, men risken för error är uppenbar!

    SvaraRadera
  2. Tycker du verkar vara helt på rätt väg! Du har byggt upp en rejäl mängd och långpasset visar att du kan hålla sub-2.40-fart under lång tid. Mitt tips skulle vara att dra ner totalmängden successivt men fortsätta att köra maratonfart på en del av passen.
    /Sander

    SvaraRadera
  3. Har självklart inget facit, men har skrivit ner på bloggen hur jag gjorde den enda gången jag _verkligen_ har försökt och lyckats toppa form. För min referens, och för andras.

    SvaraRadera
  4. Jämfört med Sander (som förstås är en mycket större auktoritet än jag på ämnet) kan man säga att jag legat betydligt snabbare än maratonfart på de snabba passen, hela vägen in i mål.

    SvaraRadera